Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra je na svečanosti povodom početka akademske 2018/2019. godine, potpisala ugovore o stipendiranju sa 6 studenata II generacije. Stipendije su dobili: Nermina Kalić, Alma Rizvić, Ahmed Zulić, Mevlija Hamidović, Melisa Mušanović i Maida Avdić.

„Čast i zadovoljstvo je biti stipendista ove visokoškolske ustanove, koja je tokom ove prve godine studija prevazišla moja očekivanja u svakom smislu. Zbog toga bih svima koji žele upisati fakultet, a vide se u računovodstvenoj profesiji, poručila da dođu i upišu FINra “, izjavila je Alma Rizvić, studentica druge godine Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra.

FINra je za redovne studente prve i druge godine studija u akademskoj 2018/2019. dodijelila ukupno 12 stipendija.

FINra će u skladu sa zakonskim mogućnostima, nastaviti upisivati vanredne studente do kraja mjeseca oktobra 2018. godine. Također, FINra je omogućila prelazak sa drugih visokoškolskih ustanova i fakulteta na prvu, drugu i treću godinu studija.

Vrata FINre su otvorena za sve one koji žele da se upišu i studiraju na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Postanite vrhunski stručnjak za finansije i računovodstvo!

Posjetite nas na  adresi:  Mitra Trifunovića Uče  9 u Tuzli,  ili kontaktirajte putem telefona +387 35 310 390, e-maila: studentskasluzba@finra.ba, web: www.finra.ba.

FINra JE DODIJELILA STIPENDIJE STUDENTIMA DRUGE GODINE

You May Also Like