U skladu sa Naredbom Kriznog štaba ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona zbog higijensko-epidemioloških mjera s ciljem suzbijanja zaraze korona virusom nastava na Visokoj školi FINra  će se odvijati ONLINE putem Zoom platforme od danas, 29. marta do 12. aprila 2021. godine.

Sva predavanja i vježbe se snimaju, a taj nastavni materijal se postavlja na E-Nastavu, kojoj studenti mogu pristupiti putem web stranice Visoke škole FINra www.finra.ba  i dostupan je studentima 24/7 tokom cijele akademske godine.

Za ovu akademsku 2020/2021. godinu FINra je opremila još jedan kabinet za obuku studenata, sa novom IT opremom, “pametnom tablom” i audio i video solution opremom u koju je uloženo oko 40.000 KM.

Ovim se FINra svrstava u red najopremljenijih visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini i regionu. Nastavni proces u akademskoj 2020/2021. godini na Visokoj školi FINra od početka se realizuje po kombinovanom modelu in class i online istovremeno. Na ovaj način studentima je i omogućeno da prisustvuju nastavi bez obzira na njihovu dislociranost.

OD DANAS DO 12. APRILA 2021. GODINE ONLINE NASTAVA NA FINra

You May Also Like