POŠTOVANI RODITELJI I DRAGI NAŠI SREDNJOŠKOLCI

 

Koji fakultet odabrati, šta upisati, kako studirati, samo su neka od pitanja na koje odgovor traže zajedno i roditelji i učenici.

Pokušat ću da Vam pomognem u tom izboru. Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli je kreirala za Vas Jedinstven studijski program, koji spaja teoriju sa praktičnim znanjima i vještinama.

Mi pravimo razliku u odnosu na druge fakultete u sljedećem:

 1. Nastavni plan i program je usaglašen sa Jedinstvenim planom i programom za sticanje zvanja u finansijsko-računovodstvenoj profesiji u BiH.

2. Steći ćete praktično znanje i vještine za vođenje poslovnih knjiga u aplikativnim programima, izradu i analizu finansijskih izvještaja, te sačinjavanje poreznih prijava, i po završetku fakulteta dobiti odgovarajući certifikat koji dokazuje Vašu osposobljenost za vođenje poslovnih knjiga.

3. Naučit ćete govoriti fluently poslovni engleski jezik i Vi ćete biti vrhunski stručnjak iz oblasti finansija i računovodstva koji govori engleski jezik.

4. Obezbjedili smo za Vas najbolje profesore u regionu, adekvatne prostorije, savremenu IT opremu, „pametne“ table, moderan školski i kancelarijski namještaj.

Po završetku studija Vas nećemo slati na Biro za zapošljavanje, već na posao kod poznatog poslodavca. One koji budu imali poduzetničkog duha, podržat ćemo u pokretanju vlastitog biznisa, kroz otvaranje računovodstvenih servisa ili agencija. Imat ćete našu podršku tokom vaše karijere.

Posjetite nas zajedno sa vašim roditeljima i uvjerite se u vrhunske uslove za studiranje.

Upišite se na Visoku školu za finansije i računovodstvo FINra i napravite pravi izbor.

Izaberite fakultet koji će ispuniti Vaša očekivanja i koji Vas neće iznevjeriti.

Želim Vam svako dobro.

Srdačan pozdrav,

 

Doc. dr. Ismet Kalić, direktor

Visokoškolska ustanova

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra Tuzla 

Tel/Mob.: 035/310-391,  061/963-917

[email protected]             

www.finra.ba