ODBRANA PRVIH ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

Studentica IV godine Aida Bajraktarević i student IV godine Adnan Bajraktarević su prvi studenti koji su  11.10.2020. godine u prostorijama Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, uspješno odbranili svoje završne radove na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Završni rad studentice Aide Bajraktarević  na temu „ Primjena modela Balanced Scorecard na primjeru preduzeća „X“ „ ocijenjen je od strane komisije najvećom ocjenom 10.  Komisija :

1. doc. dr sc. Ismet Kalić, predsjednik,

2. dr sc. Adil Kurtić, prof. emeritus, mentor i član,

3. mr sc. Adem Azapagić, član.

Studentica Aida Bajraktarević je najbolji student prve generacije studenata na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli.  Rođena je 10.12.1966. godine u Gračanici. Prije upisa na Visoku školu za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli, Aida je već imala petnaestogodišnje iskustvo u finansijsko-računovodstvenoj profesiji, koje je, prema njenoj izjavi svojim četverogodišnjim studijem na studijskom programu „Finansije i računovodstvo“ na FINra unaprijedila, odnosno stekla nova znanja i vještine koje joj omaogućavaju samostalnost u ovoj prefesiji.

Završni rad studenta Adnana Bajraktarevića  na temu „ Krizni menadžment i strategija preduzeća u kriznim uslovima „,  ocijenjen je od strane komisije  sa najvećom ocjenom 10. Komisija :

1. doc. dr sc. Ismet Kalić, predsjednik,

2. dr sc. Adil Kurtić, prof. emeritus, mentor i član,

3. mr sc. Adem Azapagić, član.

Student Adnan Bajraktarević, rođen 12.09.1963. u Brčkom, je zaposlenik sa dugogodišnjim radnim iskustvom, istakao je zahvalnost i zadovoljstvo što je imao priliku studirati na ovoj visokoškolskoj ustanovi i što je diplomirao u 56 godini života. Također, naglasio je da je FINra unaprijedila njegove stručne kompetencije, te znanja i vještine koje predstavljaju garanciju za uspješnu karijeru.

ODBRANA PRVIH ZAVRŠNIH RADOVA NA FINra

You May Also Like